Opening-Oosterbad-20-mei-2017-door-Jeroen-Spitzenberger

Nieuw zwemseizoen Oosterbad van start

Opening-Oosterbad-20-mei-2017-door-Jeroen-Spitzenberger

Na wat pittige buien was het op zaterdag 20 mei 2017 precies op tijd droog én heerlijk zonnig voor de start van het nieuwe Oosterbadzwemseizoen! Een nieuw seizoen, een nieuwe uitstraling op alle fronten, verzorgd door velen.

Na de welkomstwoorden van voorzitter Goos Bartels en bedrijfsleidster/instructrice Loekie Brommer-Lucassen werd de opening verzorgd door acteur Jeroen Spitzenberger die officieel de vlag hees, waarna de eerste moedige zwemmers in het aangenaam koud-warme water sprongen dat een recordtemperatuur van 18,3 graden had.

De eerste negen zwemmertjes kregen een heerlijk gebakje – met dank aan banketbakkerij/tearoom Ab Müller – en voor de overige zwemmers lag ook een lekkere traktatie klaar zodat niemand met lege monden stond.

Nieuwe leden voor de zwemvereniging

De teller stond aan het eind van de dag op twaalf nieuwe leden voor Het Oosterbad en daar zijn wij heel blij mee!
Niet alleen kunnen wij daarmee zorgen voor goed opgeleide zwemmertjes volgens NRZ-richtlijnen, maar ook allerlei activiteiten organiseren en in het onderhoud van het zwembad voorzien.
Wij heten de nieuwe leden van harte welkom en danken jullie voor jullie aanmelding!

Het zwemseizoen start geweldig: 23 tot 27 graden!

Een prachtig begin van het zwemseizoen (in alle opzichten) dat wordt doorgevoerd in de aankomende week: de voorspellingen zijn geweldig.
Wij hopen nog meer nieuwe leden te mogen verwelkomen, en ook veel zwemmers vanaf maandag de 22e, wanneer het heerlijk weer wordt. Als dit het begin is van een zonnig zwemseizoen dan mogen we niet klagen.

Dank

Dank aan allen die hebben meegewerkt aan het weer in topconditie maken van Het Oosterbad of het belangeloos beschikbaar stellen van spullen, en zeker aan Jeroen Spitzenberger voor zijn tijd!
Op naar een zonnig zwemseizoen!