ALV-Oosterbad-15-maart-2018-zeer-goed-bezocht

Ledenvergadering en bingo Oosterbad groot succes

ALV-Oosterbad-15-maart-2018-zeer-goed-bezocht

Was het 90 jaar geleden dat de opkomst bij de algemene ledenvergadering zó groot was? Of kwam het door de bingo en de prijzen?

Het was geweldig om te zien hoeveel mensen op 15 maart jl aanwezig waren deze avond. Als dit een voorbode is voor het komende seizoen dan zeggen wij: heel graag!

De vergadering werd geopend

en soepel werden de diverse punten doorgenomen. Het was even schrikken toen bekend werd dat Jan Noordhoek zou aftreden, maar opluchting alom dat hij zich herkiesbaar stelde.

Bestuur-Oosterbad-Jan-Noordhoek-Goos-Bartels-Emily-Boom-Bert-vd-Lagemaat    ALV-Oosterbad-Loekie-Brommer-toelichting-seizoen-2018

Een vooruitblik en toelichting op het komende seizoen werd gegeven door Loekie Brommer, en na de rondvraag werd het vergadergedeelte afgesloten.

En daarna ging het nóg sneller

ALV-bingoleiders-Oosterbad    ALV-Oosterbad-bingo

Bingoleider Bert van de Lagemaat hield met aangever Jan Noordhoek er flink het tempo in met alle bovenste en middelste rijtjes.
Hij kreeg de zaal daarmee zelfs vaak stil. De spanning was voelbaar want er waren veel mooie prijzen te winnen.

Wat viel er te winnen? 

De hoofdprijzen waren niet misselijk:
een prachtige vleesschotel van Keurslager Kruyswijk, een uur veldhuur + clinic van The Beach, een mooie cadeaubon van Blauwhoff Bouwcenter, drie heerlijke taarten van bakkerij Vooges, een dinerbon van restaurant grand café Centennial, een cadeaubon van Kraan Mode, Garmin fietsnavigatie van rijwielspecialist Bert de Vries en een airfryer van de firma Hartelust.

ALV-airfryer-hartelust-Euronics-Oosterbad-hoofdprijs

Mirjam Alderden neemt een van de hoofdprijzen in ontvangst: een airfryer, met dank aan Hartelust-Euronics Aalsmeer

 

Het houdt niet op

Naast al deze prijzen viel er nog veel meer te winnen en er vált nog meer te winnen: op zaterdag 2 juni aanstaande tijdens de badeendenrace speel je mee met je lidmaatschapsnummer mits je aanwezig bent in Het Oosterbad.

Eén van de hoofdprijzen? Een 55-inch televisie.
En nog veel meer!

Hou de website, Facebook en Twitter in de gaten